Inbjudan till föreläsningar 2019!

 

Onsdag 23 januari18.30-20.00

Föreläsning om de 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Susanne Lindberg har skrivit en bok med samma titel och har den som grund för föreläsningen. Det handlar om hennes bästa tips kring inkallning, gå i koppel utan att dra, gå fot, hundmöten, kloklippning, miljöträning, spår, leka, få främmande och slappna av. Grunden i tipsen och träningen ligger i positiv förstärkning, att belöna när hunden gör rätt – att göra det värt att göra rätt. 
 
PRIS 50 Kr per person med fika (ingen anmälan) 
 
 
Onsdag 20 februari 18.30-20.00 
 
Föreläsning och clinic (visar med en hund hur övningarna ska utföras) om Nose Work. Nose Work är en fenomenalt rolig aktiverings- och tävlingsform. Man kan likna det vid att hunden får jobba på samma koncentrerade sätt som en narkotikahund, men vi skippar krånglet med narkotikan (och polisen) och söker efter en droppe eukalyptus istället. Hur får vi denna droppe att blir superviktig för hunden? Och vad handlar Nose Work om? Det får du veta under den här föreläsningen. 
 
PRIS 50 kr per person med fika (ingen anmälan)
 
 
Onsdag 20 mars 18.30-20.00
 
Nu blir det ett riktigt roligt, svettigt och tufft Rambopass. Rambo är Susanne Lindbergs egen benämning på den tuffa miljöträning som hon gjorde med sina tidigare räddningshundar. Häng med på ett pass som utvecklar din hunds mod och ökar hundens komfortzon. Få verktygen som gör att du stöttar på rätt sätt. Vi håller till inne i centrala Skellefteå. 8 platser. 
 
Pris 200 kr ekipage och anmälan till theresnilsson86@hotmail.com Först till kvarn. Varmt Välkommen till oss!
 
 
 
 
 
 
 
Rambolyft (1)