Våra olika kurser!

 

Vad roligt att du vill gå kurs hos oss! Här hittar du kort information om de kurser vår klubb har att erbjuda! 

Under Aktuella kurser! hittar du de kurser som är öppna för anmälan!

 

Valpkurs

Vad roligt att du har skaffat valp! Detta är den perfekta starten för att bygga en bra relation mellan dig och din valp! 

Valpkursen fokuserar på grunderna som sitt, ligg, stå, gå fint i koppel men ställer inga krav på din hund. Alla hundar är välkomna från 3 månader (man måste ha tagit 12 veckors vaccinationen) 

 

 

Allmänlydnad 

Denna kurs passar alla!

Har du skaffat en äldre hund, hittar ingen valpkurs, din hund är för gammal för valpkurserna eller om du vill fortsätta efter att ha gått en valpkurs så är detta kursen för dig! 

Allmänlydnadskursen fokuserar på grunderna som sitt, ligg, stå, gå fint i koppel. Kursen anpassa ofta till den nivå som deltagarna är på.  

 

 

Agility

Agility är en fartfylld sport där föraren styr hunden runt en hinderbana. Mycket sammarbete mellan hund och förare och hunden är alltid lös på banan. Därför krävs en grundläggande lydnad motsvarande valp- eller allmänlydnsdskurs för att kunna gå kurs. Hunden måste vara minst 1 år.

 

 

Rallylydnad

Rallylydnad är en mer fartfylld variant av lydnaden. Du följer en skyltad bana där du och din hund ska utföra momenten som visas på skylten.

Denna gren kräver mycket sammarbete mellan hund och förare. För att få ut så mycket som möjligt av en rallylydnadskurs är det bra om hunden kan momenten från valp- eller allmänlydnadskurs. 

 

 

Bruks, Lydnad, Nosework, Weight pull, Drag 

Vi har för tillfället inga kurser att erbjuda inom dessa områden. 

 

Är du intresserad av en kurs, ett ämne, en föreläsning, en aktivitet, ett tema som inte är med på listan? Skicka ett förslag till oss!! sekreterare.abbk@hotmail.com Gärna med förslag på önskad instruktör!

 

Finns inte kursen du önskar att gå ute för anmälan? Maila vår sekreterare så att vi vet att Du är intresserad! Kanske är ni fler som efterfrågar samma kurs!

sekreterare.abbk@hotmail.com